Categorieën
Onze tips

Schoonmaken drijvers

Wil je je rubberboot mooi en in goede conditie houden? Maak dan regelmatig de drijvers schoon en breng ook een beschermingsmiddel aan om het materiaal van de drijvers te beschermen tegen weersinvloeden, vuiligheid en vroegtijdige veroudering.

Gebruik altijd een zachte borstel of spons want met een schuurspons of een harde borstel maak je krassen in de toplaag. 

ONZE SUPERTIP  

We hebben eindelijk het perfecte schoonmaakmiddel gevonden: De rubberbootreiniger van Blue Marine. Deze reiniger is geschikt voor PVC en Neopreen Hypalon drijvers.

Het resultaat van een schoonmaakbeurt met New Magic is echt verbluffend. Speciaal ontwikkeld voor rubberboten en brengt de kleur van de drijver weer helemaal terug wordt naar de originele kleur. Het verwijdert al het vuil en vlekken maar ook de aantasting door UV-straling en zout. En doordat het ook oude waxen en siliconen verwijdert is het een prima eerste stap ter voorbereiding van reparaties. 

  • Spray het product op de drijver 
  • Wrijf het in met een zachte borstel of een spons. 
  • Spuit de drijver af met schoon water om alle zeepresten weg te spoelen
  • Maak de drijver droog.
  • Breng een waxlaag aan om de oppervlakte poriën af te sluiten. De waxlaag geeft de rubberboot glans en laat een beschermende, vuilafstotende laag achter. Gebruik New Gum Cream of Gumemp 100. Vuil hecht zich nu minder snel. 

De schoonmaakproducten van Blue Marine zijn verkrijgbaar bij ons in de showroom in Kampen. Bel, app of stuur een e-mail naar ons voor jouw bestelling.