Over ons

Over Rubberboot Service

Rubberboot Service heeft zijn jarenlange ervaring gestopt in een jong nieuw bedrijf. In de zomer van 2020 zijn we officieel gestart met het repareren van rubberboten, het onderhoud van buitenboordmotoren én de verkoop van nieuwe ribs en rubberboten in onze loods in Kampen.

Rubberbootreparatie en advies

Naast reparatie van rubberboten en ribs en het onderhoud van buitenboordmotoren ben je nu van harte welkom wanneer je advies nodig hebt bij de aanschaf van een rubberboot en buitenboordmotor.

Verkoop van ribs en motoren

De verkoop van nieuwe rubberboten en buitenboordmotoren start later dit jaar. Daar kijken we reikhalzend naar uit.

Neem alvast een kijkje bij de verschillende modellen rubberboten en RIB’s van onze merken:

Wij zijn Rubberboot Service

Vanaf dat ik een jongetje van een jaar of 5 was, was ik al gek op rubberboot varen. Mijn eerste rubberboot kreeg ik toen ik 10 was. Het was een Zodiac, een rode en had een motortje met 3 pk. En dat was pas het begin.

In de tijd dat ik zeilde op De Hester en de Summertime zorgde ik altijd voor een goede rubberboot. Niet alleen om extra’s te bieden aan de gasten, zoals banaan varen, maar natuurlijk ook voor mezelf.

Rubberboot Service is onderdeel van mijn eenmanszaak Hester Zeilvaart 2. Ik kan, zoals je ziet, geen afscheid nemen van de naam Hester.

Samenwerking
Rubberboot Holland

Trots ben ik dat ik als Rubberboot Service een samenwerkingsverband heb met Rubberboot Holland uit Aalsmeer. Naast de samenwerking tussen Aalsmeer en Kampen werk ik 2 dagen per week in de werkplaats in Aalsmeer.

Rubberboot Holland is een toonaangevend op het gebied van rubberboten, RIBS en buitenboordmotoren. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn zij al jaren het adres voor verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken rubberboten en buitenboordmotoren.

Om de service die je gewend van Rubberboot Holland nu ook in Kampen en wijde omgeving te kunnen bieden zijn we, in de zomer van 2020, gestart met het repareren van rubberboten in onze loods in Kampen. De verkoop van nieuwe rubberboten start later dit jaar.

Het team van Rubberboot Service

Het team van Rubberboot Service bestaat uit Nikki, Hester en dochter Aukje Timmerman.

Laat wat van je horen

We helpen je graag

Wil je meer weten over Rubberboot Service?
Wil je jouw rubberboot laten repareren?
Ben je juist op zoek naar een nieuwe RIB?
Of wil je eerst gedegen advies inwinnen?
Laat dan zeker wat van je horen.

Contactgegevens

T 06 53683140
E Nikki@rubberbootservice.nl